Qui sóc

Josep Pujol i Coll, sóc nascut a Vilobí d’Onyar (La Selva) però gironí de professió i barceloní a estones.
Treballo com a professor d’Història de la Cultura a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc). A més dels interessos musicals, en tinc molts d’altres, sobretot els literaris. He publicat quatre llibres de narracions (Cal·ligrafia, Tres tríptics, Fruita del temps i L’estratègia del cucut), una novel·la (Els tatuatges, premi Andròmina a València) i algun poema.

Pàgina web personal:
https://sites.google.com/site/joseppujolcoll/

5 respostes a Qui sóc

 1. Fina Dantí diu:

  Josep,
  M’he entretingut una estona amb els teus escrits. Que bé!
  T’envio una abraçada i molts records.

 2. Montserrat Viver i Pratdesaba diu:

  Estic enganxada al llibre que amablement em vares signar fa uns dies a LaCentral.
  A banda de trobar-hi els parents dels que et vaig parlar, trobo que és un magnífic resum del noucentisme incipient a Catalunya. La gran sorpresa ha estat saber que ets músic a més d’escriptor; a mí sempre m’ha agradat la música i canto sempre que trobo algun pianista que sàpiga acompanyar lieder alemany, que és la meva especialitat. Una altre coincidència, és el fet de viure en diversos llocs a l’hora: Bacelona, Vic i Gurb segons el temps que faci i les ganes de romandre-hi per algun altre motiu : cultural, exposicions, Liceu concerts, etc.
  Amb l’Albert Romaní ja fa temps haviem muntat òperes de Mozart a casa i va ser molt bonic.
  Encantada d’haver-te conegut i felicitats pel llibre. Si m’envies info de concerts o d’actes interessants t’ho agrairé.

  Salutacions cordials,
  Montse

 3. albert diu:

  M’agradaria contactar amb tu per parlar d’un tema. Si em respons al mail, et truco. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *